Gastenboek

Commentaren: 8
 • #8

  Kevin (donderdag, 12 maart 2020)

  Ik voelde me meteen op mijn gemak toen ik binnenkwam. Jeremy kon goed luisteren en ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt.

 • #7

  Selda (zondag, 23 februari 2020 23:56)

  Ik heb op afstand een healing mogen ontvangen van Clinique Indigo. Het is eigenlijk onbeschrijfelijk wat er op zo'n moment gebeurd. Jeremy gaf mij een veilig gevoel. Mijn ziel werd omringd met warmte en liefde, en de healing voelde ik duidelijk door mijn hele lichaam. Ik voelde tintelingen op mijn hoofd, keel, hart, beide handen maar enorm sterk in mijn linkerhand/arm. In mijn voeten voelde ik duidelijk stromende energie. Ik had zo het gevoel dat Jeremy in de ruimte zelf was. Zo krachtig voelde het.
  Door de warme deken die mij werd omringd, ben ik even weggevallen. Toen ik wakker werd voelde ik me zoveel beter dan daarvoor: innerlijke rust..
  Door mijn bijzondere ervaringen adviseer ik iedereen (jong & oud) om een behandeling te nemen bij Clinique Indigo. Of je nou lichamelijke of psychische klachten hebt, Jeremy weet ervoor te zorgen dat je pijnloos, liefdevol, met rust en een glimlach naar buiten loopt.
  Dat is goud waard.

 • #6

  Gertie (donderdag, 13 februari 2020 10:38)

  Dinsdag 11-2 een behandeling gehad. Het was een bijzondere ervaring. Heel rustgevend. Met de ogen dicht zag ik fel licht, leek op fel zonlicht en een mooi kleurenspel dat kwam en ging. Vandaag 13 -2 merk ik dat ik meer energie heb meer dan ik de laatste tijd had. Ik ga terug voor een vervolgbehandeling en ben heel benieuwd war hier uit komt.

 • #5

  Marlies (dinsdag, 11 februari 2020 08:18)

  Maandag 10 febr. energetische healing gehad. Het was een bijzondere ervaring, waarna ik gelijk resultaat heb gevoeld.

 • #4

  Esther (maandag, 10 februari 2020 14:03)

  Eerst een fijn gesprek gehad en daarna een behandeling. Dit was een fijne ervaring en ik werd er heel ontspannen van. Ik heb daarna een vervolg afspraak gemaakt omdat ik van mening ben dat dit een goede ondersteuning is voor mijn Lichaam en Geest. Dit zal mij zeker goed op weg helpen naar een Goede Gezondheid zowel op Lichamelijk als Geestelijk gebied.
  Een absolute aanrader.

 • #3

  Heidi stelten (woensdag, 29 januari 2020 16:16)

  Was een fijne ervaring. Een meneer waar ik me meteen bij op me gemak voelde. Ben met een goed en rustig gevoel de deur uitgelopen...kwam net veel onrust binnen. Ik kan het iedereen en wil het iedereen aanraden

 • #2

  Pascal (woensdag, 15 januari 2020 12:45)

  Het was een vreemde ervaring door onbekend terrein te betreden. Maar door direct resultaat ben ik overtuigd. Ik ging er heen met kort lontje problemen. Door de behandeling heen voelde ik letterlijk de rust in mezelf terug komen. Een verklaring heb ik niet, maar overtuiging dat het helpt heb ik 101%. Ik kwam binnen opgefokt en strak gespannen, en na de eerste behandeling liep ik verwonderd naar buiten. De rust wat ik in me kreeg was onverklaarbaar, maar super fijn. Ik ben een nuchtere bouwvakker die niet snel te overtuigen valt in vele zaken. Maar de ervaring liegt er niet om. Ik ben reuze dankbaar voor deze ervaring. Het brengt mij en mijn gezin zoveel extra rust, wat resulteert in rust, liefde en geluk met elkaar.

 • #1

  Roland Vaessen (vrijdag, 13 september 2019 10:19)

  Dankbaar voor mijn bezoek aan Jeremy ,waar ik tijdens de behandeling onvoorwaardelijke liefde heb ervaren die ik niet eerder op deze wijze heb gevoeld. Dit in een setting waar de liefde die er ooit is geweest door omstandigheden niet meer voelbaar voor me was en nu zo puur en zuiver is gevoeld en beleefd. Ik voel de energie weer door mijn lichaam stromen en de chakra"s staan staan hemelsbreed open. Mijn persoonlijke proces is zich op een positievere en liefdevolle manier aan het ontwikkelen en daarom ben ik Jeremy oneindig dankbaar. Liefs en groetjes Roland