Gastenboek

Commentaren: 20
 • #20

  A. Smeets (dinsdag, 23 augustus 2022 09:06)

  Deskundige lieve inlevende en wijze behandelaar, zeer beschaafd en begripvol en met zijn volle aandacht erbij. Het is niet niks om al die informatie van pijnen en gebeurtenissen van een nieuwe persoon tot zich te nemen. Hij kan heel goed luisteren en ik heb alles kunnen vertellen waar ik die middag behoefte aan. En dit heeft hij helemaal opgepakt en in de sessie verwerkt. De behandeling heeft mij heel goed gedaan. Voor herhaling vatbaar.

 • #19

  Ilse van Helmond (zaterdag, 20 augustus 2022 16:51)

  Jeremy legt alles goed uit. Hij neemt de tijd voor je.
  Een fijne rustige man.
  De behandeling moet je echt ervaren, dat kun je niet uitleggen.
  Het was voor mij echt TOP en voor herhaling vatbaar.

 • #18

  Annemie Weyers (zaterdag, 09 juli 2022 22:20)

  Bedankt voor de behandeling en het gesprek achteraf.
  Dit was de beste investering in mezelf die ik sinds jaren gedaan heb.
  Ik kan het iedereen aanraden.
  mijn energie is terug , heb weer zin in sporten
  Na een behandeling is mijn leven totaal veranderd, heel veel dank daarvoor

 • #17

  Kim (zondag, 06 juni 2021 15:56)

  Beste Jeremy,

  Bedankt voor de behandeling en ervaring afgelopen woensdag. Ik zou nog contact opnemen maar had wat langer nodig om te ervaren wat het met me heeft gedaan.

  Ik sta verstelt van het effect dat de behandeling op me heeft gehad. Alle boosheid, woede, helemaal weg!! Als de kinderen me nodig hebben, kan ik er "bedingungslos" voor hen zijn zonder dat mijn eigen emoties in de weg zitten. Wat is dit heerlijk. Ik geniet zo van ze!

 • #16

  Thelma (vrijdag, 14 mei 2021 19:36)

  Wat een geweldige ervaring om innerlijke rust te voelen.Heerlijk !
  Jeremy is een hele fijne therapeut. Hij legt alles heel goed uit en neemt rustig de tijd voor alles. Ik kan het iedereen aanraden! Ik ga zonder twijfel een vervolgafspraak maken,zeker weten.

 • #15

  Ilona (woensdag, 10 maart 2021 12:41)

  Een bijzondere ervaring!
  Wat ik ervan moest verwachten wist ik niet, en heb het gewoon op me af laten komen. Een heel fijn maar emotioneel gesprek gehad. De behandeling werd goed uitgelegd en het was echt een prettig ervaring. Ik weet waar ik moet zijn!

 • #14

  Iris de Graaf (woensdag, 10 maart 2021 08:39)

  In het begin een beetje sceptisch over wat te verwachten, maar na het label uitbehandeld in de reguliere zorg toch maar de stap gewaagd.
  Had immers niks meer te verliezen, en wat ben ik blij dat mijn nieuwsgierigheid overwonnen heeft.
  Deze behandeling heeft werkelijk mijn leven en dat van mijn gezin veranderd, ik voel me eindelijk weer eens goed en zonder pijn.

 • #13

  Douirani (zondag, 09 augustus 2020 19:04)

  Een heel bijzondere ervaring!
  Er is meer dan voldoende tijd genomen voor een verkennend en verduidelijkend gesprek!
  Ervaring en kennis meer dan aanwezig!
  Dank u!

 • #12

  Randy Baeten (dinsdag, 30 juni 2020 20:40)

  Dankbaar voor deze fantastische ervaring!
  Vanmiddag heb ik een energetische healing gehad.
  Ik kwam binnen en voelde me meteen op mijn gemak.
  Er werden goede vragen gesteld om de richting te bepalen.
  Daarna kreeg ik een goede, maar vooral ook rustige uitleg gehad over wat me te wachten stond.
  Ik voelde me helemaal relaxed.
  Daarna hebben we nog leuk verder gepraat.
  Ik ben met een brede lach naar huis gelopen, zo heerlijk!
  Zeker voor herhaling vatbaar en dus ook een absolute aanrader!

 • #11

  Carola Vos (vrijdag, 26 juni 2020 16:29)

  Ook ik wilde mijzelf een cadeautje geven. Zonder enige verwachting ben ik hier naar toe gegaan. Het was een hele fijne ervaring bij het binnenkomen. Het straalde rust en reinheid uit waar je je direct thuis voelt.
  Na de kennismaking en het stellen van diverse vragen en een uitgebreide uitleg, een behandeling gehad die mij wonderwel heel goed heeft gedaan.
  Na mijn vakantie maak ik een nieuwe afspreek.

 • #10

  Ingrid Hoofs (dinsdag, 23 juni 2020 19:23)

  Omdat ik mezelf een cadeautje wilde geven ,na een lastige tijd , heb ik een afspraak gemaakt bij Clinique Indigo. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet en ik liet het op me afkomen.
  De binnenkomst was heel prettig . Een rustige sfeer. Jeremy stelt je een aantal vragen, legt alles fijn uit en gaat dan beginnen met de sessie.
  Het voelde voor mij heel prettig. De innerlijke onrust is na de sessie een heel stuk beter en daarom heb ik weer een afspraak gemaakt omdat ik merk dat het me goed doet.
  Toen ik binnen kwam had ik redelijk veel rugpijn ook en na afloop was deze ook een heel stuk minder.
  Ben blij dat ik heb mogen gaan en weer mag komen.

 • #9

  Linda Hanssen (vrijdag, 29 mei 2020 14:00)

  Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om naar Jeremy te gaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Na een uitgebreid gesprek met duidelijke uitleg en adviezen heb ik een energetische healing gekregen. Ik voelde me gelijk daarna ontspannen. En nu, na een paar dagen, nog steeds. Ik ga zeker een nieuwe afspraak maken. Echt een aanrader.

 • #8

  Kevin (donderdag, 12 maart 2020)

  Ik voelde me meteen op mijn gemak toen ik binnenkwam. Jeremy kon goed luisteren en ik heb de behandeling als heel prettig ervaren. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt.

 • #7

  Selda (zondag, 23 februari 2020 23:56)

  Ik heb op afstand een healing mogen ontvangen van Clinique Indigo. Het is eigenlijk onbeschrijfelijk wat er op zo'n moment gebeurd. Jeremy gaf mij een veilig gevoel. Mijn ziel werd omringd met warmte en liefde, en de healing voelde ik duidelijk door mijn hele lichaam. Ik voelde tintelingen op mijn hoofd, keel, hart, beide handen maar enorm sterk in mijn linkerhand/arm. In mijn voeten voelde ik duidelijk stromende energie. Ik had zo het gevoel dat Jeremy in de ruimte zelf was. Zo krachtig voelde het.
  Door de warme deken die mij werd omringd, ben ik even weggevallen. Toen ik wakker werd voelde ik me zoveel beter dan daarvoor: innerlijke rust..
  Door mijn bijzondere ervaringen adviseer ik iedereen (jong & oud) om een behandeling te nemen bij Clinique Indigo. Of je nou lichamelijke of psychische klachten hebt, Jeremy weet ervoor te zorgen dat je pijnloos, liefdevol, met rust en een glimlach naar buiten loopt.
  Dat is goud waard.

 • #6

  Gertie (donderdag, 13 februari 2020 10:38)

  Dinsdag 11-2 een behandeling gehad. Het was een bijzondere ervaring. Heel rustgevend. Met de ogen dicht zag ik fel licht, leek op fel zonlicht en een mooi kleurenspel dat kwam en ging. Vandaag 13 -2 merk ik dat ik meer energie heb meer dan ik de laatste tijd had. Ik ga terug voor een vervolgbehandeling en ben heel benieuwd war hier uit komt.

 • #5

  Marlies (dinsdag, 11 februari 2020 08:18)

  Maandag 10 febr. energetische healing gehad. Het was een bijzondere ervaring, waarna ik gelijk resultaat heb gevoeld.

 • #4

  Esther (maandag, 10 februari 2020 14:03)

  Eerst een fijn gesprek gehad en daarna een behandeling. Dit was een fijne ervaring en ik werd er heel ontspannen van. Ik heb daarna een vervolg afspraak gemaakt omdat ik van mening ben dat dit een goede ondersteuning is voor mijn Lichaam en Geest. Dit zal mij zeker goed op weg helpen naar een Goede Gezondheid zowel op Lichamelijk als Geestelijk gebied.
  Een absolute aanrader.

 • #3

  Heidi stelten (woensdag, 29 januari 2020 16:16)

  Was een fijne ervaring. Een meneer waar ik me meteen bij op me gemak voelde. Ben met een goed en rustig gevoel de deur uitgelopen...kwam net veel onrust binnen. Ik kan het iedereen en wil het iedereen aanraden

 • #2

  Pascal (woensdag, 15 januari 2020 12:45)

  Het was een vreemde ervaring door onbekend terrein te betreden. Maar door direct resultaat ben ik overtuigd. Ik ging er heen met kort lontje problemen. Door de behandeling heen voelde ik letterlijk de rust in mezelf terug komen. Een verklaring heb ik niet, maar overtuiging dat het helpt heb ik 101%. Ik kwam binnen opgefokt en strak gespannen, en na de eerste behandeling liep ik verwonderd naar buiten. De rust wat ik in me kreeg was onverklaarbaar, maar super fijn. Ik ben een nuchtere bouwvakker die niet snel te overtuigen valt in vele zaken. Maar de ervaring liegt er niet om. Ik ben reuze dankbaar voor deze ervaring. Het brengt mij en mijn gezin zoveel extra rust, wat resulteert in rust, liefde en geluk met elkaar.

 • #1

  Roland Vaessen (vrijdag, 13 september 2019 10:19)

  Dankbaar voor mijn bezoek aan Jeremy ,waar ik tijdens de behandeling onvoorwaardelijke liefde heb ervaren die ik niet eerder op deze wijze heb gevoeld. Dit in een setting waar de liefde die er ooit is geweest door omstandigheden niet meer voelbaar voor me was en nu zo puur en zuiver is gevoeld en beleefd. Ik voel de energie weer door mijn lichaam stromen en de chakra"s staan staan hemelsbreed open. Mijn persoonlijke proces is zich op een positievere en liefdevolle manier aan het ontwikkelen en daarom ben ik Jeremy oneindig dankbaar. Liefs en groetjes Roland