Jeugdzorg

HELP!

 

Wij hoeven niet te vertellen hoe verschrikkelijk het is als een kind of jongvolwassene door emotionele problemen in de spreekwoordelijke "put" zit en daar niet meer zonder hulp uit kan komen.

 

Je voelt je (als ouder) machteloos en ziet beetje bij beetje steeds meer van de persoon op de achtergrond verdwijnen door de impact die het heeft op praktisch alle facetten van het leven. Angst, verdriet, stilte, isolatie, leerproblemen, wangedrag, boosheid en frustratie voeren vaak de boventoon waar eens een blij, energiek individu vol levenslust stond.

 

Een (vecht)scheiding, pesten, misbruik, sterfgeval, verwaarlozing, sociale status en verslavingen zijn een paar voorbeelden van heftige gebeurtenissen die zeer moeilijk tot niet te verwerken zijn voor een kind/jongvolwassene, zeker als dit (of nog erger, combinaties hiervan) nog eens bovenop een andere gebeurtenis ervaren wordt. In dit laatste geval is de uitwerking meer dan de som der delen en zal het zeer moeilijk zijn om het negatieve denkbeeld zonder professionele zorgverlening te doorbreken.

 

Als we kijken naar de cijfers in Nederland dan is de boodschap bijzonder zorgwekkend: 1 op de twaalf jongeren heeft psychologische problemen (bron: CBS) en gemiddeld 12,5% van alle jongeren loopt inmiddels bij een bepaalde vorm (overheid of privaat) van Jeugdzorg. Voor Heerlen is dit zelfs 18,45% (hoogste van het land). Dat is dus bijna een vijfde van alle jongeren in Heerlen!!

 

 

Wat wij voor u kunnen betekenen:

 

We zijn bekend met de problematische wachttijden, de onpersoonlijke benaderingen, oplopende kosten, dubbele diagnoses en overvloed aan chemische medicatie binnen het reguliere aanbod.

 

Met onze E-HCT specialisatie (Energetische Hart Coherentie Therapie) binnen de praktijk richt Clinique Indigo zich dan ook op natuurgeneeskundige Jeugdzorg met een aantal belangrijke pijlers:

 

- Geen tot zeer korte wachttijden (uiterlijk binnen 2 weken na aanmelding de eerste behandeling);

- Persoonlijke aandacht;

- Lagere kosten door kortere behandeltrajecten (gemiddeld 4 tot 6 weken) 

- Korte (20 - 30Min) maar zeer effectieve behandelingen met wetenschappelijk aantoonbare resultaten,

- Eventuele suppletie op basis van Orthomoleculaire middelen en/of Homeopathie. 

 

Klik Hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!